II premi Protagonistes del Demà 2011, del Rotary Club de Lleida


Ganadora, Edna Grau Bosch, del IES Ronda-Lleida


Buscant talents del futur / Buscando talentos del futuro

Jóvenes con un buen expediente académico, capacidad de esfuerzo, sensibilidad social y aptitudes que los califiquen para trabajar de una manera activa en la construcción de un futuro mejor. Éste es el perfil que busca el Rotary Club Lleida para otorgar el premio Protagonistas del Mañana, que se convoca por segunda vez en las comarcas de Ponent.

La iniciativa, que cuenta con el soporte de Rotary International, pretende reconocer los valores de estudiantes de bachillerato y ciclos formativos, que puedan ser un ejemplo para los otros. Al margen de la formación, los candidatos tienen que demostrar espíritu emprendedor, capacidad de liderazgo, honradez, actitud de servicio y cualidades éticas que los conviertan en un estímulo y un modelo para los otros jóvenes.

Joves amb un bon expedient acadèmic, capacitat d’esforç, sensibilitat social i aptituds que els qualifiquin per a treballar d’una manera activa en la construcció d’un futur millor. Aquest és el perfil que busca el Rotary Club Lleida per atorgar el premi Protagonistes del Demà, que es convoca per segona vegada a les comarques de Ponent.

La iniciativa, que compta amb el suport de Rotary International, pretén reconèixer els valors d’estudiants de batxillerat i cicles formatius, que puguin ser un exemple pels altres. Al marge de la formació, els candidats han de demostrar esperit emprenedor, capacitat de lideratge, honradesa, actitud de servei i qualitats ètiques que els converteixin en un estímul i un model pels altres joves.

El jurat del segon premi Protagonistes del Demà està format pel vicari general de la Diòcesi de Lleida i director de l’IREL, Ramon Prat, que actua com a president; el regidor d’Educació i Atenció a la Infància de l’Ajuntament de Lleida, Jesús Castillo; l’oftalmòleg, Rafael Ferreruela, qui va excusar i delegar la seva assistència; el professor del Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida, Manuel Plana; la tècnica de l’Institut Municipal d’Ocupació, Elisenda Boldú i per l’estudiant i guanyador del primer premi Joan Samper. Actua com a secretària, amb veu però sense vot, la presidenta del Rotary Club Lleida, la fisioterapeuta, Mercè Duran.

2011-03-10.3_p

Per resoldre aquest guardó, el jurat ha valorat diferents aspectes dels candidats. Des de l’activitat formativa i l’expedient acadèmic fins a la participació en serveis vers la comunitat o les distincions esportives rebudes. La guanyadora gaudirà d’una estada a l’estranger, en un campus d’estiu de Rotary International, tot resolent l’atorgament unànime a la jove Edna Grau Bosch, estudiant de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural de l’IES Ronda­Lleida.

El lliurament s’ha fet al decurs d’un sopar el dijous 24 de març, a partir de les 21.30 h, a l’hotel NH Pirineus de la capital del Segrià. Més informació: Rotary International ­Estudiants i joves


Fotografias acto entrega…

protagonista_IMG_1_p protagonista_IMG_2_p

protagonista_IMG_3_p

protagonista_IMG_4_p

Edna, Mercè -presidenta del RC de Lleida- y Ramón -presidente del jurado-


Prensa local…

LaMaana_II_protagonistes20110328_p

Diario La Mañana


Segre_II_protagonistes_20110328_p

Diario Segre


Otros enlaces...

Bloc d’en Jesús Castillo (jurado del premio)


Web del Institut Ronda, de Lleida… Premi a l’alumna Edna Grau


Bases II Premio Protagonistes del Demà…

Bases II premi protagonistes (249.37 kB 2011-03-31 13:31:39)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s