La Comissió de la V Assamblea del D.2202 de RI, es reuneix a Lleida…


el 18 de Novembre, per a planificar i coordinar la seva organització…

(D’esquerra a dreta, de peu: Marcel, Benito, Guillem, Javier, Antonio; asseguts: Àngel, Montse i Daniel)

A la reunió, que va estar presidida pel governador electe Angel Muixí, a qui acompanyava el PDG Benito Sainz, es van repassar aspectes de l’organització de l’esdeveniment, que es desenvoluparà del 9 al 11 de Març de 2012 a Lleida, amb membres de la Junta Directiva del RC de Lleida, que participarà com a club amfitrió, en la planificació i desenvolupament d’aquest important esdeveniment districtal, i que coincidirà amb el Seminari de Formació de Presidents electes (SEMPE), i d’altres càrrecs electes dels clubs del districte, per al proper Any Rotari 2012-2013

ComVAsamb_D.2202_2p ComVAsamb_D.2202_3p ComVAsamb_D.2202_4p

Es va informar del format que es vol donar a les activitats, per a facilitar la participació i presència tant dels rotaris/es com de les seves famílies. Es va presentar el que haurà de ser el Logo i Lema de la V Assemblea, i es va parlar, també, de la coincidència d’aquesta amb la celebració dels 25 ANYS del lliurament de la Carta Constitutiva del RC de Lleida, de manera que aquesta circumstància es recordarà durant l’esdeveniment …

També es va anunciar el desenvolupament d’una pàgina web especial de la V Assemblea, que servirà tant per donar a conèixer i informar -amb anterioritat-  de les activitats que es realitzaran, com per fer una aproximació a l’entorn físic on aquestes es desenvoluparan, en aquest cas, la ciutat de LLEIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s