Els Rotary Clubs de Barcelona i Lleida col·laboren en favor de Creu Roja…


La tresorera electa del RC de Barcelona, Ingrid Steinhoff, acompanyada del seu espòs Marià Gomà, que havia estat membre fundador del RC de Lleida, farà ara 25 anys, i que actualment és el president de Creu Roja de Lleida, varen visitar i es reuniren amb la junta i membres de RC de Lleida, per col·laborar en l’organització d’un acte solidari que tindrà com a objectiu recollir fons per a una activitat específica de la Creu Roja de Lleida, que servirà per alleujar primeres necessitats relacionades amb el nadons i infants, a la demarcació de Lleida.

Íngrid va plantejar els motius i idees per a realitzar aquesta col·laboració, i les persones i institucion amb les quals hi caldria comptar, així com les dates possibles de realització, que serien cap als inicis del proper mes de Maig.  

i per part del president del RC de Lleida, Javier Trias (que no és l’alcalde de Barcelona, malgrat ser també metge) va rebre la tarja d’assistència del RC de Lleida que representa una imatge a contrallum del transepte de la Seu Vella, que va ser premiada al seu dia en un concurs fotogràfic internacional de monuments fotografiats per infants i que el RC de Lleida va usar per a difondre els 800 anys de la Seu Vella de Lleida.

 

Es va constituir, també, una comissió dels dos clubs per a organitzar aquest esdeveniment, que preten connectar amb necessitats de la societat lleidatana, per a tractar d’alleujar-les aplicant la filosofia de col·laboració rotaria de servei.

Seguirem informant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s