Campanya “OLI SOLIDARI” i “PROYECTO KILO” del RC de Lleida i altres institucions…


NOTA INFORMATIVA

Avui, divendres, 2 de març de 2012, a les 10:30h del matí, en el Supermercat Sunka, a tingut lloc la presentació de la campanya “Oli Solidari” i el “Proyecto Kilo” que organitza el Rotary Club de Lleida amb la col·laboració de la Cooperativa de Maials, Banc d’Aliments de Lleida i Supermercats Plusfresc.

foto: MPLL

Han assistit a l’acte:

  • Sr. Josep Mª Fornè, President del Banc d’Aliments de Lleida
  • Sr. Rafael Oncins, representant dels Supermercats Plusfresc
  • Sr. Josep Segura, President de la Cooperativa de Maials
  • Sr. Javier Trias, President del Rotary Club de Lleida

“Oli Solidari”

Els Supermercats Plusfresc col·laboren, per tercer any, en el projecte “Oli Solidari” del Rotary club de Lleida, per recaptar fons per l’eradicació de la Poliomielitis, malaltia que encara avui segueix activa en alguns països subdesenvolupats. Els Supermercats Plusfresc distribuiran durant un mes l’“Oli Solidari”, de la marca Baró de Maials, etiquetat especialment per a l’ocasió, gràcies a l’acord entre el Rotary Club de Lleida i la Cooperativa de Maials, qui cedeix l’oli a un preu especial, que permet poder destinar i aportar 1,9€ per garrafa al projecte: 5 LITRES D’OLI = A 5  VACUNES.

 

“Proyecto Kilo”

El 3 de març, en tot Catalunya, la Fundació del Banc d’Aliments, Rotary International i Rotaract col.laboren junts per ajudar a qui més ho necessiten, organitzant una jornada massiva de recollida d’aliments. Els Supermercats Plusfresc col·laboren amb la iniciativa, cedint un espai al supermercat SUNKA, per gestionar les donacions d’aliments que facin els seus clients. Voluntaris de Rotary i del Banc d’Aliments recolliran els aliments i els repartiran entre totes les entitats solidaries que hi dónen suport.

Noticies relacionades i/o media…

Segre – 03.03.2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s