PROCEDIMENT REGLAMENTARI PER ATORGAR LA PLACA DE LA PAERIA A LA SOLIDARITAT PELS 25 ANYS DE SERVEI DEL ROTARY CLUB LLEIDA.


Al web del portal de Lleida p@rticipa s’ha obert aquest Procediment Reglamentari d’Atorgament amb la documentació següent:

i en atenció a que el:

  • Rotary Club Lleida ha celebrat, recentment, el vint-i-cinquè aniversari d’implantació a la ciutat de Lleida i a les comarques de Ponent. La seva tasca es basa en una filosofia que situa el proïsme al bell mig de l’acció. Així, el compromís amb la societat és el principal aval de la trajectòria rotària que destaca entre els seus objectius: la valorització de l’amistat, l’ètica com a principal valor en les activitats professionals, empresarials i en la vida privada, el reconeixement i la dignificació de l’ocupació professional i la comprensió, la bona voluntat i l’harmonia entre les nacions.

En aquests termes es relata la carta de presentació del Rotary Club Lleida que, d’altra banda, es rubrica a través d’altres accions dirigides a l’eradicació de la pobresa i la marginació, la fam, l’analfabetisme o la preservació del medi ambient en paral•lel a premis i reconeixements que distingeixen aquells joves que demostren tenir unes predisposicions adequades per a treballar de manera activa en la construcció d’un futur millor des de l’esforç i la capacitat de superació.

Totes les persones físiques i jurídiques que ho desitgeu, podeu afegir-vos a aquest expedient de reconeixement de mèrits. Amb les vostres adhesions fareu possible que aquestes entitats puguin obtenir aquest guardó oficial tan significatiu.

Per fer-ho cal que empleneu i signeu la fitxa que trobareu en els documents annexos, de la pestanya superior, la qual s’ha de retornar abans del 13 d’abril de 2012, per un dels tres mitjans que us hi indiquem a la fitxa d’adhesió.

Aquest reconeixement, clourà amb el lliurament d’aquesta distinció durant les Festes de Sant Anastasi de la nostra ciutat del mes de maig.

Us agraïm per endavant la vostra participació en aquesta iniciativa i us saludem ben cordialment.

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, GENT GRAN I VOLUNTARIAT SÈNIOR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s