Laura Mor, de l’IES Josep Lladonosa, guanyadora del 3r premi Protagonistes del Demà del Rotary Club de Lleida.


Laura MorLa guanyadora rep un diploma, que així l’acredita, de  mans del president del RC de Lleida Xavier Trías.

Els finalistes, Eduard Molins, del Col·legi Episcopal,  i  Maite Plà, de l’Escola Les Heures, també reberen sengles acreditacions.

Laura Mor, a més a més podrà participar en un CAMP Rotary, a realitzar a l’estranger aquest estiu, en el qual hi intervindrà com a “ambaixadora” del RC de Lleida.

Els membres del jurat van valorar molt positivament les qualificacions del finalistes, que’ls hi van fer molt difícil prendre la decisió de qui havía de ser el guanyador.

Tots van rebre, també, un llibre solidari, realitzat pel rotari Jordi Camins  del Rotary Club d’Igualada, que va impartir una conferència, a l’espai de debat Àgora Rotària de Lleida, sobre “El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus”, fet que també va servir per a combatre la poliomielitis, dins del programa Acabem amb la Pòlio Ara de RI.

(diari SEGRE )

Finalment, el president del RC de Lleida, Xavier Trías agrair tant als guardonats com als membres del jurat la seva participació, i també als assistents.

   

Prèviament el Dr. Carles Garriga, del RC de Manresa-Bages, creador del Premi Protagonistes del Demà, va fer una documentada i alhora concreta xerrada sobre el que és i ha estat Rotary, els rotaris i la filosofia que els envolta, que es pot veure a la presentació adjunta.

Carles Garriga, que ha estat Governador del Centenari de Rotary International (anys 2005…), per al districte 2202, ens va presentar una visió molt diàfana de Rotary, que val la pena veure aquí seguit:  PROTAGONISTES__15-03-12

 

Finalment es va realitzar un piscolabis i les projeccions d’imatges dels anteriors Premis Protagonistes, a les quals va assistir el guanyador del 1r premi Protagonistes del Demà del RC de Lleida, en Joan Samper

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s