Visita oficial al RC de Lleida, del Governador JM Mesa, del Districte 2202 de RI…


El 29 de març vam tenir la visita oficial del Governador, Josep Maria Mesa, a qui informarem de les activitats actuals del club i de les previsions de futur.


També el president fundador del RC de Lleida, Antoni Guiu, va agrair tant el reconeixement que havía rebut a la darrera V Assemblea del Districte 2202, celebrada a Lleida del 9 al 11 de març, com la idoneitat dels altres reconeixements lliurats, un al membre fundador Abel Boldú, i altre al Secretari Tècnic Ferran Huerta, a qui se’l va fer Soci Honorari del RC de Lleida.

Antoni Guiu i Abel Boldú 

L’Abel, que complia anys, va llegir una poesia, reproduïda en un tarjetó amb la imatge d’un ametller florit, que havía realitzat l’any 1966, poesia que ens va dedicar, tot invitant-nos, després, a una copa de cava, amb la qual vam brindar…

Seguidament la representant del RC de Barcelona, Ingrid Steinhoff, va informar de l’organització del Dinar Benèfic en favor de la Creu Roja de Lleida, representada per seu president Marià Gomà, acte que es realitzarà a Lleida properament, amb la col·laboració del RC de Lleida i la d’altres clubs Rotaris, Rotaractians i institucions lleidatanes, activitat a la qual ja està confirmada la presència de significats representants de la Generalitat, i d’altres institucions, i de l’alcalde de Lleida.

Ingrid i Marià 

El governador ens va lliurar un banderí, amb el Lema del president actual de RI, Kalian Banerjee, que ens invita a Cercar dins de nosaltres per abraçar la Humanitat, tot un repte molt adient i necessari en el món actual. Finalment es va produir un intercanvi de records i el lliurament d’altres, i el governador Mesa ens va dedicar uns mots, que va signar i rubricar, en el Llibre d’Or del RC de Lleida.

    

Marià – Guillem – José María – Antoni

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s