El Rotary Club de Lleida rep la Placa a la Solidaritat de la Paeria durant l’acte oficial de la Festa Major de Maig de 2012.


Al Saló de Sessions del Palau de la Paería, guarnit de gala per l’ocasió. l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va lliurar, entre altres, segons el programa adjunt, aquest important guardò al Rotary Club de Lleida. que ha celebrat, recentment, el vint-i-cinquè aniversari d’implantació a la ciutat de Lleida i a les comarques de Ponent, que es rubrica a través d’altres accions dirigides a l’eradicació de la pobresa i la marginació, la fam, l’analfabetisme o la preservació del medi ambient en paral•lel a premis i reconeixements que distingeixen aquells joves que demostren tenir unes predisposicions adequades per a treballar de manera activa en la construcció d’un futur millor des de l’esforç i la capacitat de superació.

  
Fotos Núria Mrtz. Torrebella:
Guillem, secretari del RC de Lleida i Javier, president, al Saló de Sessions...

Destacà de Rotary l’alcalde que la seva tasca es basa en una filosofia que situa el proïsme al bell mig de l’acció. Així, el compromís amb la societat és el principal aval de la trajectòria rotària amb objectius tals com: la valorització de l’amistat, l’ètica com a principal valor en les activitats professionals, empresarials i en la vida privada, el reconeixement i la dignificació de l’ocupació professional i la comprensió, la bona voluntat i l’harmonia entre les nacions, i també per la cooperació amb altres institucions de servei a la ciutat tals com la Creu Roja de  Lleida, en un acte amb la qual hi havia participat recentment.

   

___________________________________________________________

fotos Herminia Sirvent: Departamental Protocol <protocol@paeria.es>

  • lliurament placa…
  • homenatjats…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s