300 “Kits de nadons”, resultat de l’acte solidari en favor de la Creu Roja de Lleida dels Rotary clubs de Barcelona i de Lleida.


   

El Rotary Club de Barcelona, club Degà del Districte 2202 de RI y segon de l’Europa continental, va voler destinar els fons d’un projecte solidari, que va plantejar en col·laboració amb el RC de Lleida, a un programa específic de la Creu Roja de Lleida, dedicat a les famílies mes desfavorides i amb infants, a les quals se les hi proporcionaria kits de nadons  i de primera infància contenint: bolquers, productes higiènics i alimentaris.

L’acte ha permès recaptar fons -finalment- per a 300 d’aquests kits, dels quals s’en gaudiran les famílies lleidatanes més necessitades.

Van començar les activitats amb una visita del Turó de la Seu Vella de Lleida, guiada pel propi Director del Consorci, Josep Tort, a la qual van assistir rotaris i acompanyants provinents de Barcelona, i també algún de Lleida.

L’acte va estar presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, H. Sra. Joana Ortega, i per l’alcalde de Lleida, Ilm. Sr Àngel Ros, als qui acompanyaven el conseller d’Agricultura H. Sr. Josep M. Pelegrí,  i d’altres representants del Congrés de Diputats, de la Diputació de Lleida, dels serveis territorials de la Generalitat, de la Creu Roja i del Rotary Club de Barcelona. i va ser conduït per la periodista Mari Pau Huguet.

Als parlaments de comiat van participar, el president del RC de Barcelona, Jordi Cot, els de la Creu Roja de Lleida, Marià Gomà, i a Catalunya, Josep Marqués, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va tancar la sessió, tot destacant i agraïnt la presència dels assistents, que permetrà realitzar l’acció solidària prevista en favor d’aquells més necessitats.

_____________________________________________________________

Durant l’acte es van presentar i posar a disposició de qui les volguès comprar amb l’objectiu d’adquirir kits de nadons, algunes obres pictòriques del fons de la Creu Roja de Lleida de coneguts artistes lleidatans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s