Conferència a l’Àgora Rotària de Lleida: “‘Els reptes de Lleida, avui”‘, impartida per Xavier Pont i Martín


El conseller delegat de GLOBALleida impartí la seva conferència, el dijous 14 de juny, a membres i invitats del Rotary Club de Lleida dins del seu espai de debat Àgora Rotària.

   

Va ser presentat pel president nominat del RC de Lleida i actual tresorer, Marcel Pons qui, actuant de MACER (Mestre de Cerimònies Rotàries), també va donar la benvinguda als assistents tot i explicant-los la filosofia que s’aplica a l’Àgora Rotària de Lleida, per actuar més tard com a moderador del col·loqui.

El senyor Xavier Pont, després d’haver fet un acurat anàlisi socioeconòmic del moment actual, va incidir sobre el consorci GLOBALleida com a referent lleidatà en polítiques de promoció ecomòmica i ocupació.

Així mateix va fer al·lusió a les estratègies, els valors i la filosofia de treball que guien el camí del desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les comarques de Lleida, tot responent les següents questions o preguntes, plantejades pels assistents,  que li van ser dirigides pel MACER/moderador.

Finalment el president del RC de Lleida, Xavier Trías, va lliurar al Sr. Pont el llibre: “Rotary, entre la globalització i el localisme”, de l’escriptor lleidatà Josep Maria Prim i Serentill. (Edicions Barcelona : Ciutat Vella, 2002). Pont també va deixar unes paraules de record de la seva presència al Llibre d’Or del club.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s