Canvi de junta 2012-13 del RC de Lleida i 7 reconeixements de socis Paul Harris…


El dijous 28 de juny, a la seu del Rotary Club de Lleida, es va realitzar el canvi de Junta Directiva 2012-13, en el qual el president sortint Xavier Trias, va lliurar el collar a la presidenta entrant Montse Navarro.

Prèviament el president sortint va explicar als assistents un resum de les activitats realitzades al llarg de l’any 2011-2012, que estan bàsicament recollides al blog del club www.rotarylleida.org i va agrair a tots els que havien participat en les mateixes el seu treball i dedicació. Precissament la guanyadora del III premi protagonistes d’enguany, Laura Mor, i el guanyador de la I edició, Joan Samper també hi eren presents.

Seguidament es fa procedir, amb l’ajut del MACER del Club, Antoni, al canvi d’atributs…

lliurant -finalment- la presidenta Montse un pin de past-president al Javier

Va iniciar les seves paraules la Montse demanant un minut de silenci pels companys darrerament traspassats, en Joaquín, en Joan, l’Albert i el Maties (quina vídua Paquita hi era pressent)…

Després va presentar als membres de la seva Junta Directiva i explicà el seu programa de treball per a un Any Rotary, 2012-2013, emmarcat per La Pau a través del Servei, com a lema del president de Rotary International Sakuji Tanaka. Finalment va procedir a realitzar una sèrie de  reconeixements de Socis Paul Harris -PHF- al següents past-presidents del RC de Lleida, per les seves pasades activitats rotaries de servei a la societat lleidatana, i per haver realitzat en el seu nom contribucions d’un import de 1.000 dòlars d’Estats Units a La Fundació Rotària de Rotary International per als seus programes.

  1. Guillem Sàez – un 5è safir (PHF+5)
  2. Josep Giné – un diploma i un (PHF)
  3. Antoni Baiget – un diploma i un (PHF)
  4. Maite Utgés – un diploma i un (PHF)
  5. Javier Trias – un diploma i un (PHF)
  6. Antoni Martínez – un diploma i un (PHF)
  7. Ferran Huerta – un diploma i un (PHF)

aquest darrer lliurat -de manera sorpressiva però molt merescuda- al nostre Secretàri Tècnic, i actual soci d’Honor del club, en Ferran Huerta, lliurament que li va fer el membre fundador del RC de Lleida, Abel Boldú.

Al Javier li va lliurar el reconeixement el governador del centenari, i creador del premi Protagonistes del demà, en Carles Garriga, del RC de Manresa-Bages.

Segueix un reportatge fotogràfic d’aquests lliuraments, en el que tots van intervindre dient unes paraules alusives.

En conclussió, una jornada molt emotiva i suggeridora…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s