Visita oficial del governador del D.2202, Àngel Muixí…


El governador Àngel Muixí lliurà a la presidenta del RC de Lleida, Montse Navarro el banderí amb el Lema de Rotary de l’any 2012-2013… “La Pau a través del Servei”, que ha estat el punt de mira de les activitats rotàries.

8

Prèviament, s’havia reunit amb els membres de la junta directiva, per conèixer i valorar els objectius de treball solidari del club, a nivells local, del districte  i internacional, que es recullen en el document adjunt… Rotary Lleida objectius GENER 2013

1 2

El secretari del RC de Lleida, Guillem Saez, fent les funcions de MACER va iniciar la activitat rotària amb la invocació i presentació dels assistents, i donà la paraula a la presidenta, que va donar-los la benvinguda.

3 4

Seguidament, durant el sopar es van anant comentant diversos aspectes de la activitat rotaria del club, de Rotary al mòn, i del seu paper a la Societat. Havia entre els assistents la Yeyetsi Guadalupe, estudiant de medicina del intercanvi cultural d’amistat entre el RC de Cerro-Azul i de Lleida, que havia informat del seu abast  en una altra darrera reunió del club –veure enllaç– i que pròximament retorna al seu país, amb la il·lusió de ser amfitriona, d’algú de nosaltre, (es va fer una foto de record amb el governador), qui va fer una intervenció per a explicar la seva valoració del que havíem parlat, i que aprofità,  també,  per a lliurar un diploma de LFR al RC de Lleida, per la seva tasca solidaria, intercanviant després, amb la presidenta, uns records de l’acte.

12 5 6

7 diplomaLFR

9 10

finalitzant amb una fotografia de grup…

11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s