AMB FOTOGRAFÍES..: El doctor Arcadi Oliveres parlà a l’Àgora Rotària de Lleida, sobre “La pau social com a motor de desenvolupament i creixement sostenible”…


Benvolguts/des amics/gues,

Arcadi Oliveres

El Rotary Club de Lleida, té el plaer de convidar-vos a participar a l’Àgora Rotària de Lleida (espai de diàleg, obert a tota la comunitat), en la qual  el professor Arcadi Oliveres i Boadella, doctor en Ciències Econòmiques, President de Justícia i Pau i del Patronat de la Universitat Internacional de la Pau -UNIPAU-, dissertarà sobre el tema:

La pau social com a motor de desenvolupament i creixement sostenible

Aquest important esdeveniment rotari tindrà lloc el proper dijous, 31 de gener de 2013, a partir de les 20,15 hores, al Club Tennis Lleida. –UBICACIÓ  L’entrada serà lliure i gratuïta, prèvia confirmació de l’assistència, abans del 30 de gener de 2013, al telèfon 639 836 796 o al correu electrònic: rotary.lleida@rotary2202.org.

Després de la xerrada,  (a partir de les 21,30 hores) qui vulgui podrà participar en un pica-pica – col·loqui (import del pica-pica: 20 €) on hi haurà l’oportunitat de dialogar obertament amb el ponent sobre els temes tractats. Per a fer la reserva del pica-pica–col·loqui, caldrà fer l’ingrés corresponent al CC del Banc Santander, número 0049-1886-78-2710711468.

A l’espera de poder-vos saludar personalment. Us saluda atentament,

Montserrat Navarro

Presidenta del Rotary Club de Lleida

targetó INVITACIÓ Àgora Rotària de Lleida -31Gen2013- 20.01.13

INFO Relacionada:

  • Entrevista de la presidenta 2011-12 del RC de Sant Cugat,  Montserrat Moral Ajado, al Dr. Arcadi Oliveres, a España Rotaria… Veure: Revista 55 – web

Revista 55 - web_Página_01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s