Canvi de presidència al RC de Lleida per a l’Any Rotary: Jul.2013 – Jun.2014


lemaRCLleida1314El proppassat divendres 5 de juliol a l’hotel BlueCity Condes Lleida (antic Comtes d’Urgell), amb l’assistència de diverses autoritats i entitats locals, familiars i amics, es desenvolupà el protocol·lari i tradicional acte de traspàs de funcions pel nou Any Rotary 2013-2014.

Després de la benvinguda als presents, s’inicià l’acte amb la invocació rotària, feta per Guillem Sàez, com a Macer substitut de l’absent Antoni Martínez.

CIMG3325

Seguidament es lliurà la insígnia de Rotary International a un nou soci, l’Àlex Roig, que li imposà la seva padrina Mayte Utgés, a qui també li fou lliurada, per la presidenta sortint Montserrat Navarro, la insígnia de “sponsor” en reconeixement d’aquest apadrinament; insignia aprovada al darrer V Congrés del D-2202, celebrat recentment a Logroño.

La padrina imposa el "pin Rotari...   El nou membre entre la padrina i la presidenta...

Finalitzà aquest “primer acte” amb les paraules de la Montse Navarro, qui repassà en el seu discurs les múltiples activitats desenvolupades en el període 2012-2013, (que s’anaven projectant en un carrusel d’imatges)…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

tot agraïnt la valuosa col·laboració de les companyes i companys rotaris, que les han fet possibles, i que han fet mereixedor al RC de Lleida de la Menció Presidencial, del President 2013-14 de Rotary International, Sakuji Tanaka.

CIMG3334

Després del sopar, es continua l’acte amb la cerimònia de Canvi de President, tot traspassant el seu Collar distintiu, de la Montserrat Navarro al Marcel Pons

CIMG3345

seguint amb el de la Banda de Macer, a la Maite Utgés

CIMG3340  CIMG3350

per a, tot seguit, fer el lliurament a la ja Past-Presidenta Montserrat Navarro, d’un reconeixement PHF, que li va donar el President entrant del Rotary Club de Lleida, en Marcel Pons

CIMG3353

En Marcel, per a finalitzar, s’adreçà als presents, tot agraint a Rotary l’oportunitat que li ha donat de fer realitat el servei als demés, canalitzant-lo mitjançant els objectius per a aquest nou any rotari, i donà a conèixer la composició de la Junta Directiva del Rotary Club de Lleida 2013-2014:

  • President – Marcel Pons
  • President Electe – Daniel Dolha
  • Vicepresidenta – Montserrat Navaro
  • Secretari – Guillem Sàez
  • Tresorer – Daniel Dolha
  • Macer – Maite Utgés
  • La Fundació Rotària – Javier Trías
  • Quadre Social – Àlex Roig

Després dels corresponents agraïments, la nova Macer (Mestre de Cerimònies Rotàries), Maite Utgés, tancà l’acte tot convidant els presents que ho desitgessin a prendre una copa, en la terrassa de l’hotel, gaudint d’unes magnífiques vistes nocturnes de Lleida…

DSCI0001  CIMG3356

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s