Descobrint la imatge de Rotary: La Història de Rotary


Visual-Identity-Cover_ES

Què és Rotary ? A vegades un no sap com contestar aquesta pregunta ? No es preocupi, que no és l’únic. Com descriure una organització que representa tantes coses per a persones tan diverses? La resposta, com s’acostuma a dir, la teníem a la punta dels dits.

En els sondejos realitzats als socis rotaris en els darrers dos anys, hem escoltat el mateix missatge, una i altra vegada: Rotary propicia la col·laboració amb amics, familiars i líders comunitaris per a marcar canvis positius i duradors en les nostres comunitats i en tot el món.

A fi que el nostre missatge estigui a to amb el segle XXI, hem adoptat una imatge moderna, atractiva, innovadora i una veu motivadora i interessant. Aquests canvis ja són obvis en el lloc web de Rotary i publicacions com Inicia una sessió per a fer el bé i Rotary Leader, en les quals s’aprecia un nou logotip i fonts tipogràfiques i colors per a mitjans digitals i impresos. La nostra veu ara està més orientada a l’acció i enfocada cap al per què en comptes del com : Units per les nostres comunitats, junts pel món .

Ara hem d’incorporar la nostra nova identitat visual a les comunicacions dels clubs i districtes. Trobareu tot el que necessita per actualitzar el seu lloc web, butlletins i fullets en La història de Rotary: Guia sobre la nostra veu i identitat visual. Ja podeu descarregar la nostra nova marca d’excel·lència, i aviat comptarem amb més eines i recursos.

Som conscients que aquests canvis no s’implementaran de la nit al dia, però el positiu és que, d’avui endavant, totes les nostres comunicacions, des de comentaris a Facebook fins a anuncis per a recaptar fons, projectaran la història de Rotary de manera uniforme, coherent i contemporània, la qual cosa contribuirà a l’enfortiment de la imatge de l’organització i a la participació més compromesa del públic i els nostres socis .

Per Maureen Vaught
Notícies de Rotary

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s