II Cursa Rotària d’Orientació al Turó de la Seu Vella de Lleida.


Diumenge, 4 de maig de 2014 

Apreciats lleidatans i foranis: El Club Rotary de Lleida en col-laboració amb el Club senglarOrientació, el Consorci del Turò de la Seu Vella, amb el patrocini de L’Excm. Ajuntament de Lleida, el suport de la SGE i la Federació Catalana de Curses d’Orientació de Catalunya tenen el plaer de convidar-los a participar en la 2ª Cursa Rotaría d’Orientació al Turó de la Seu Vella, esdeveniment emmarcat dins de les festes de maig de 2014, i que reunira tant a esportistes de la disciplina como a aquells que desitgin experimentar la gratificant experiencia de la navegació a peu amb un mapa en un entorn urba singular sense més proposit que el de completar el recorregut proposat.

A més a més es podrà participar en l’erradicació de la polio al món, fent-se una foto pel Comercial Més Gran del Món contra la polio, per la qual els laboratoris PhRMA donarán una “vacuna” oral per foto, per a previndre aquesta malaltia dins de la campanya: End Polio Now

CARTELL 2A CURSA SOLIDARIA

 


triptic 2A CURSA SOLIDARIA_Página_2     triptic 2A CURSA SOLIDARIA_Página_1


  • INSCRIPCIONS:  AQUÍ emplenant el formulari per a cada participant.

    La justificació del pagament s’ha de fer mitjançant transferència bancària al núm. del C/C de: (Banc Sabadell, 0081-0091-51-0001241034, titular: Rotary Club de Lleida), indicant al CONCEPTE: 1ª Cursa ROTSV, amb el NOM i COGNOMS de l’inscrit.

    Cal realitzar aquesta acció per a cadascuna de les inscripcions.

    Salutacions,

    Rotary Club de Lleida


 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s