Visita oficial del governador del D.2202 de RI, Manuel Herreros al RC de Lleida…


El proppassat 25 de Juny, vam rebre al governador Manuel, amb qui repassàrem les activitats realitzades -enguany- pel club, alhora que analitzàrem les previstes per l’any vinent rotari, 2014-2015 que comença el proper 1 de juliol. Veure el perquè d’aquesta data d’inici…

1 2

Aprofitàrem l’acte per fer la cerimònia de compromís de la nova rotària, la Dra. Juana Cabrera, que va ser presentada per la seva padrina Montse Navarro,  que també exercía de vice-presidenta, en absència del president del club Marcel Pons. El governador Manuel Herreros li va imposar, seguidament, el seu propi “pin” Rotari, així com el “pin” del lema de l’ any Rotary 2013-2014, Vive Rotary, cambia vidas.

4  5  6

Després ens vam fer una foto de grup…

3

i vam compartir obsequis de record… i signatura al “llibre d’or” del club…

7  8

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s