LLIURAMENT del VI Premi Protagonistes del Demà – 2015 del RC de Lleida, al jove Pau Solé Calduch, del Col·legi Episcopal de LLeida.


A la Sala d’Actes de l’Institut Lleida d’Oftalmologia ILO, del bon amic de Rotary, el doctor Rafael Ferreruela, a qui agraïm molt sincerament la gentilesa en la cessió de les seves instal·lacions, hem celebrat l’acte públic de lliurament d’aquest VI Premi, amb la participació del finalista, el jove Pau Solé, del Col·legi Episcopal.

foto 1

En Marcel Pons, vicepresident del Club Rotari de Lleida, en absència del president Daniel Dolha, a qui l’excusa, tot fent constar, des de la distància, la seva salutació i felicitació als presents i al finalista; després  de  donar  la  benvinguda  als  assistents, va  explicar  allò que Rotary  és  i representa per al jovent i per a la societat lleidatana, a la qual Rotary té la voluntat de servir.

Seguidament es va fer la presentació de la conferenciant, la senyora Sara Sampedro, qui realitzà una interessant xerrada amb diapositives sobre el tema: 14 claus per l’èxit” quines competències devem desenvolupar per aconseguir resultats sostenibles en el temps? al que va seguir un amè col·loqui.

En record i agraïment a la Sara, se li va lliurar una reproducció -la número 5- de l’edició limitada per al Club Rotari de Lleida, del dibuix intimista a escaire i cartabó de La Seu Vella de Lleida, de l’artista i dibuixant lleidatà, el senyor Fèlix Montagut.

Sara Sampedro 1  Sara Sampedro 2

Novament el Marcel, actuant com a secretari del Jurat, i també en substitució del Daniel, va llegir l’acta, tot dient: “…el Jurat, després de l’entrevista i de les corresponents deliberacions, ha decidit per unanimitat, atorgar la sisena edició del Premi Protagonistes del Demà – 2015, al jove, Pau  Solé Calduch.

Finalment va prendre la paraula el Dr. Ramon Prat, president del jurat, qui va fer una petita explicació del veredicte, tot destacant la gran vàlua humana i acadèmica del jove Pau, a qui lliurà un certificat de la distinció, així com la possibilitat de participar al: RYLA-LLEIDA 2015: Excel·lència i Iniciativa en Situacions Límit.

També se li obsequià amb el llibre “La Glacera d’Aneto” del Jordi Camins del Club Rotari d’Igualada; quins beneficis de la publicació són destinats a favor de l’eradicació de La Polio al món Veure:  http://www.gelicehielo.com/ .

Pau Solé_1   Diploma Premi

foto 3

Foto esq/drt:  

  1. Marcel Pons, secretari del Jurat del VI Premi Protagonistes del Demà
  2. Laura Ruiz, membre del Jurat del VI Premi…
  3. Anna Carreras, tutora d’en Pau
  4. Pau Solé, guanyador del VI Premi…
  5. Mª. Jesús Cabau, membre del Jurat del VI Premi…
  6. Ramon Prat, president del Jurat del V Premi…

Foto 5


  • ANNEXS PREMSA:
  1. Segre dia 21.02.15 cat Rotary
  2. Segre dia 21.02.15 cas Rotary

One thought on “LLIURAMENT del VI Premi Protagonistes del Demà – 2015 del RC de Lleida, al jove Pau Solé Calduch, del Col·legi Episcopal de LLeida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s