Canvi de Presidència 2016-2017 i Programa de Joventut al Rotary Club de Lleida


 

Amb el toc de campana i la Invocació Rotària -feta pel Macer provisional- va començar el acte de Canvi de Presidència del Rotary Club de Lleida, el dijous 7 de Juliol, a les 21 h, a la seu del club, saló Vall de Boï de l’Hotel NH Pirineus de Lleida.

El Macer va presentar els invitats: els joves d’intercanvi, Sergi i Adam i la seva família d’acollida, Jordi i Mª José; l’amic Raül i els seus pares, Raül i Marta; en Joan, fill de la Carme i del Joan i Mª Fernanda Calero. I va excusar la presència del jove Gerard Boldú, RYLA en representació de Lleida a Getxo que, tanmateix, havia vingut per deixar el Banderí que el RC de Getxo li havía donat pel RC de Lleida.

CIMG6105 CIMG6131

… Seguidament es va iniciar el sopar…

A les postres, el president sortint del RC de Lleida, Abel Boldú, va fer un balanç de les activitats fetes al seu mandat i de les previsións de futur, i va traspassar el collar de president a la Carme Roure, qui va iniciar el seu mandat expressant els seus sentiments envers Rotary y els objectius que volia endegar específicament per a Lleida, al seu mandat, després de fer menció dels 3 grans principis que havíen guiar a Paul Harris a fundar, farà ara 111 anys Rotary International, la més gran i difosa Agrupació de Servei a la Comunitat Mundial, existent al Món.

Tot seguit, va presentar el seu Equip de Govern per l’Any Rotary 2016-2017, format per les següents persones: Presidenta, Carme Roure; Vicepresident, Abel Boldú; President Electe, Kokouvi Tété; Secretari, Guillem Sàez; Tresorer, Pedro Rodrigo; Macer, Kokouvi Tété; Responsable de Joventut, Montse Navarro; Responsable de La Fundació Rotària, Ester Martínez; Responsable del Quadre Social i Extensió, Manel Ruiz, que també ho és de la Web del Club.

junta-rc-lleida-2016-2017

Foto: Montse, Manel, Guillem, Carme, Kokouvi, Abel, Ester, Pedro…

El Macer auxiliar va traspassar la Banda de Macer al Kokouvi, qui va iniciar les seves funcions amb la presentació del Programa de Joventut que el Rotary Club de Lleida, ofereix al Joves.

Després va donar la paraula als Joves d’Intercanvi del RC de Lleida, Sergi Balaguer i Adam Sternurchs del RC de Marquette, Michigan, USA, que van manifestar les seves aspiracions, sentiments i vivències que esperen realitzar a Catalunya i als EE.UU. amb aquest intercanvi.

Finalment es va realitzar la foto del Intercanvi de Banderins amb el centenary Rotary Club de Marquette, Michigan, USA…

CIMG6130 CIMG6132

i, amb un nou toc de Campana, el primer del macer Kokouvi, aquest va donar per finalitzat l’acte…

 

VIDEO: Manuel Ruiz
FOTOS: Manuel Ruiz / Fernando Huerta / Guillem Sàez

2 thoughts on “Canvi de Presidència 2016-2017 i Programa de Joventut al Rotary Club de Lleida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s