Rotary Lleida patrocina el procés de Certificació del ITLL: Club INTERACT TERRES DE LLEIDA, 25 Ago…


Dins del Mes dedicat a la membresía, fent possible la “oportunitat” que esmenta al final de la seva 2ª Carta del Governador – agost 2016 en Carles Campistrón, i seguint els objectius de promoció de la Joventut expressats durant el canvi de presidència del Club, el Rotary Club de Lleida va realitzar una reunió a la seva Sala-Virtual, el passat 25 d’agost, en la qual es va elaborar el Formulari de Certificació del que es denominarà: Club Interact Terres de Lleida, ITLL, Club que s’ha basat i centrat en la Comunitat, per així poder donar entrada i participació a joves provinents de diversos centres escolars de la província de Lleida.

Es va realitzar una proposta dels corresponents Estatuts i Reglament, es va conèixer el llistat provisional de possibles membres (més de 30) i es van triar com a President i Vicepresident fundadors, als joves Raül Piñol i Victor Sànchez, respectivament.

Es va acordar -també- que el Club Patrocinador fos el Rotary Club de Lleida, que va designar al seu secretari Guillem Sàez com a Conseller del nou Club Interact.

El president fundador, Raül va establir contacte telefònic amb el governador del Districte 2202, Carles Campistrón, per informar-li del que s’estava realitzant i per demanar el seu aval i signatura en el Formulario Certificación Club Interact, que s’havia elaborat cara al seu enviament per a l’aprovació de Rotary International.

També es va planificar una propera reunió en la que serà la SEU física del Nou ITLL Club, i es va habilitar el hosting per al correu electrònic del club i dels seus membres, així com dels dominis del Bloc del club i de la SEU-Virtual, que es crearan i presentar de forma imminent…

F3-Interact_7inalment, es va realitzar una vídeo-conferència amb l’Albert Buixadé, resident a Sant Francesc de Califòrnia, membre d’una ONG dedicada a la Protecció del Medi Ambient, a qui el RC de Lleida havía patrocinat i recolzat, i que ara assessorarà i col·laborarà en les accions Internacionals de Servei a la Comunitat que faci el nou Club Interact ITLL

1-Interact_4 2-Interact_6

Finalment vam realitzar la següent foto del Grup Fundacional…

4-Interact_1

Guillem, Raül, Raül pare, Víctor, Manolo (Seu-Virtual), Lluís (pare Víctor).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s