PRIMERA REUNIÓ INFORMATIVA del Club Interact Terres de Lleida


interact_1

 

El propassat diumenge 9 d’octubre, a les 19,00 hores, a la delegació a Lleida de Dale Carnegie, c/. Enric Granados, 19, s’ha fet una reunió informativa del Club Interact Terres de Lleida.

interact_3

Va fer la introducció el Conseller del Club Interact Terres de Lleida, en Guillem Sáez, que es secretari del RC de Lleida, patrocinador del Club Interact Terres de Lleida (CITLL), i  va presentar al membres del Grup Fundacional, que estaven presents a la reunió de manera presencial o virtual.

4-Interact_1 interact_2

En aquest sentit va donar la paraula al que serà President del CITLL, en Raül, qui des de Vancouver -on està fent uns cursos de formació especial-  ens va dirigir la paraula, per a explicar-nos el perquè del Club Interact Terres de Lleida, allò que suposarà per als membres que s’inscriguin, i el que podran fer com a Grup per la Societat, tant a nivell Local com Mundial.

interact_8

 

De fet el Raül  ja ha fet contactes amb clubs Rotaris de Vancouver, que recolzaran al Club de Lleida…

interact_4

 

 

 

Després li va tocar el torn de paraula al que serà vice-president del CITLL, en Víctor, qui ens va explicar el perquè volia ser Interactià i col·laborar en el projecte.

 

També va participar la Sra. Maria José Martínez, responsable a Lleida de Dale Carnegie

interact_5

Dale Carnegie ens dóna suport amb la sala de reunions, així com amb la presentació de membres que participaran com a fundadors del CITLL. (Precisament a una de les portades de la Web de FB apareix el Raül, el 2n per l’esquerra…).

interact_6

Amb el concurs de la Maria José es va iniciar un animat debat entre els assistents, que va servir per a clarificar el paper que podrien i haurien d’assolir cadascún del membres en el Club CITLL que volem constituir…

 

 

 

Finalment en aquest debat també hi va participar el pare del Víctor, Lluís Sànchez, que desglosà el paper que li tocarà realitzar com a pare i tutor del CITLL…

interact_7

L’acte es va emetre a través d’Internet amb la participació de diferentes persones a través de videoconfèrencia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s